Tuesday, July 24, 2012

Max Payne 3 Reloaded Download


Klikoni download per ta shkarkuar me torrent Download  

Sunday, May 20, 2012

Street Fighter X Tekken Free Download Skidrow

Klikoni download per ta shkarkuar Download  
  Neqoftese nuk dini te shkarkoni kliko ketu : Mesome

Sunday, March 25, 2012

Illyria Patch PES 2012 Download

Shkarkoni te 5 pjesat me poshte, klikoni prisni 10 sekonda me pas klikoni skip ad djathtas lart dhe shkarkoni pjeset nga mediafire[PES 2012] Illyria Patch FEATURES:


-Premier League (Real club names, Real Stats and all real kits)
-Ligue 1
-Serie A (Real club names, Real Stats and all real kits)
-LIGA BBVA (Real club names, Real Stats and all real kits)
-Bundesliga (Real club names, Real Stats and all real kits)
-Albanian Superliga (cReal club names, Real values and all real kits)
-Eredivisie
-Added Championship (Real club names, Real Stats and all real kits)
-Added more than 100 new faces
-Added Albania NT
-Added real Trophies
-Added all National kits (Works in BL & ML)
-Added new Trainers/coache sfor FL (Mourinho,J.Guardiola,Villas Boas,R.Mancini,Wenger,Sh.Muça,R.Vata)
-Added new Albanian Adboards
-Added new Original Logos Leagues & Cups
-Added new Bootpack
-Added new Scoreboard
-Added new Emblems
-Added new Skills cards
-Added new Gloves
-Added new Theme
-Added new Training stadium
-Added new Original sponsors for FL
-Added new Music
-Added new Menu icons
-Added new Gameplay
-Added new SuperSport Logo (MEDIA TV)
-Added new Wallpaper
-Added new Chants (In Albanian,SKENDERBEU FANS,VLLAZNIA FANS,ALBANIA FANS,FLAMURTARI FANS etc...)
-Added new Stadiums
-Added new Stats (pesstatsdatabase.com)
-Added new Flags
-Added new Hd grass
-Added new Photographers
-Added new ML Calendar
-Added new Ball Cursors
-Added new Loading Icon
-Added new Game Plan
-Unlocked new Difficulty SUPERSTAR
-No Maps
-Improved Scanned Faces
-Added Brisbane Roar Fc
-Added DC United FC
-Added FC Vorskla Poltava
-Added Polonia Warsaw
-Added LA Galaxy
-and a lot of other stuff ...

Mass.Effect.3-RELOADED DOWNLOAD

Klikoni download per ta shkarkuar Download  
  Neqoftese nuk dini te shkarkoni kliko ketu : MesomeMonday, February 13, 2012

Njoftim!

Pasi na i vodhen faqen e pare ne facebook ju ftojme te beheni fansa ne faqen e re:
https://www.facebook.com/pages/AlbaFiles/139265842855912

Friday, October 7, 2011

Fifa 12 Italian Commentary Fabio Caressa & Beppe Bergomi

Saturday, October 1, 2011

Driver: San Francisco 2011 Full

Klikoni download per ta shkarkuar Download  
  Neqoftese nuk dini te shkarkoni kliko ketu : Mesome


Driver: San Francisco është një sandbox-style makinës veprim lojë video zhvilluar nga Refleksione Ubisoft dhe publikuar nga Ubisoft. Loja zyrtarisht u zbulua në E3 2010 dhe u lirua në Australi më 1 shtator 2011, Europa më 2 shtator dhe Amerikën e Veriut më 6 shtator [2] në PlayStation 3 dhe Xbox 360 [6] dhe [7] OnLive sistemit, [7 ] [8], ndërsa versioni i Windows-Microsoft u lirua më 27 shtator 2011. [3]